Bel of WhatsApp

Agriturismo Alessandra

Agriturismo Alessandra Le Marche De Marken

Mooi Agriturismo met 2 zwembaden bij Monte Sibbilini

Mooi gelegen Agriturismo in het zuiden van Le Marche, aan de voet van de Monte Sibbilini. 2 mooi gerestaureerde gebouwen met in totaal 8...

Lees meer
3.35
7 stemmen

Omschrijving

Mooi gelegen Agriturismo in het zuiden van Le Marche, aan de voet van de Monte Sibbilini. 2 mooi gerestaureerde gebouwen met in totaal 8 appartementen. Royaal terrein met 2 zwembaden en veel speelmogelijkheden voor kinderen.  Leuk stadje op korte afstand. De appartementen zijn in orginele stijl ingericht.

Dit Agriturismo bestaat uit van een park met in totaal 8 woningen en is gesitueerd in de heuvels aan de voet van het spectaculaire Sibillini gebergte, het biedt zijn gasten een vakantie midden in de natuur, dicht bij de Adriatische Zee. De grotendeels met originele meubels ingerichte woningen zijn eenvoudig maar compleet. Gelegen in het gerestaureerde hoofdgebouw of diverse gerestaureerde huizen op het terrein. De woningen zijn opgetrokken uit lokale materialen (zandsteen, metselwerk en houten balken plafonds met terracotta tegels). Ze zijn gerestaureerd met groot oog voor detail om de authentieke sfeer op te roepen met modern comfort. Het buitenterrein is groot, parkachtig en zeer goed onderhouden. Er zijn twee grote zwembaden beschikbaar voor de gasten, op loopafstand van elk vakantiehuis.

Appartementen Alessandra