Bel of WhatsApp

Agriturismo Alessio

Mooi Agriturismo met uitzicht en zwembad, nabij strand

Dit Agriturismo is gelegen op een prachtige gelegen landgoed, in het zuiden van Le Marche met een groot en weids uitzicht. Op...

Lees meer
4.6
26 stemmen

Omschrijving

Dit Agriturismo is gelegen op een prachtige gelegen landgoed, in het zuiden van Le Marche met een groot en weids uitzicht. Op korte afstand van zee (20 km) en met mooi zwembad, met kindergedeelte. Goed verzorgd en met airco.

In het centrum van dit prachtige gelegen landgoed, met een groot en weids uitzicht, bevinden zich 2 landhuizen daterend uit de negentiende eeuw. Beide zijn gerestaureerd, in overeenstemming met de landelijke architectuur, voorzien van alle moderne comfort. Beide landhuizen bestaan uit 2 verdiepingen, 1 landhuis heeft 5 appartementen en de ander 7, met een prachtig uitzicht op de groene heuvels en aan de horizon de zee en bergen. Naast de ingang bevinden zich de overdekte parkeerplaatsen, een heel mooie tuin met een kleine speelplaats en een jeu de boules baan.

Op de begane grond, met prachtig uitzicht, is een grote portico met tafels en stoelen waar u heerlijk in de schaduw kunt zitten en eettafels voor alle appartementen. Achter het huis treft u verder een groot zwembad voor volwassenen (7 meter x 16 meter) aan met een gedeelte voor hydro-massage. Daarnaast is er een klein zwembad voor kinderen.

Zodra u gearriveerd bent, wordt u overweldigd door het uitzicht op de wijn- en olijfgaard, waar overigens biologisch geteeld wordt. Dichtbij een mooi oud stadje welke de gehele vallei van de Tronto overziet. Het is een ideale plaats en omringd door wijn en olijfgaarden en biedt u alle mogelijkheden te genieten van de rust, de prachtige natuur en de mooie vergezichten. Hier kunt u op een ontspannende wijze uw vakantie doorbrengen.

De omgeving biedt u ook alle mogelijkheden om een wandeling te maken in de bergen, de historische steden te bezoeken, zoals Ascoli Piceno en Offida, uitstapjes te maken naar het Nationaal Park van de Sibillini bergen (zo’n 20 minuten met de auto) en excursies naar het strand, de welbekende “Riviera delle Palme”(aan de Adriatische zee) slechts 20 Km. 

Eten

1 maal per week organiseert de eigenaar een BBQ voor de gasten en 1 x per week een aperatief met diverse hapjes uit de streek.

Appartementen Alessio