Bel of WhatsApp

Agriturismo Beniamino

kindvriendelijke Agriturismo Beniamino Le Marche Italie

Een mooi gelegen Agriturismo met 3 familie appartementen in het midden van Le Marche

Agriturismo Beniamino is een echt familiebedrijf gelegen in de glooiende heuvels van de mooie stad Cingoli, ook wel bekend als Balcone...

Lees meer
0

Omschrijving

Agriturismo Beniamino is een echt familiebedrijf gelegen in de glooiende heuvels van de mooie stad Cingoli, ook wel bekend als Balcone della Marche het balkon van Le Marche. Tussen de zonnebloem en de graanvelden ligt de boerenwoning op anderhalve hectare grond met olijfbomen waar in het najaar olijfolie van wordt gemaakt.

Bij Agriturismo Beniamino vind je 3 mooie ruime familie appartementen 6, 4 en 4 persoons van alle gemakken voorzien en allemaal privé gelegen.

Appartement 1 voor 6 personen.

Appartement 2 voor 4 personen.

vakantiehuis voor 4 personen

Voor de kinderen zijn er op het terrein een zwembad, speeltuin en een voetbalveld aanwezig, Ook zijn er altijd vriendjes om  avonturen mee te beleven. 

Ontbijt service op aanvraag, een italiaans ontbijt of verse broodjes van de bakker. de gastheer en gastvrouw zullen er alles aan doen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Op 300m zit een goed restaurant waar je van de heerlijkste pizza’s en traditionele gerechten kunt genieten. Door de centrale ligging kunt u vanuit uw accommodatie gemakkelijk naar één van de twee aquaparken of het stuwmeer van Cingoli. Diverse mooie steden en de grotten van Frasassi zijn op een korte rijafstand te bereiken.Langs deze Agriturismo komt ook de Giro Italia voorbij! 

Appartementen Beniamino