Bel of WhatsApp

Agriturismo Fabrizio

Agriturismo Fabrizio Gubbio, Umbrie

Mooi Agriturismo met zwembad en zicht op Gubbio

Dit Agritursimo ligt op 5 km van het centrum van Gubbio aan de voet van de heuvels en beschikt 7 appartementen, ieder met een eigen...

Lees meer
4.5
4 stemmen

Omschrijving

Dit Agritursimo ligt op 5 km van het centrum van Gubbio aan de voet van de heuvels en beschikt 7 appartementen, ieder met een eigen terras of tuin met barbecue faciliteiten.

Elk appartement heeft een woonkamer met een slaapbank en een keukenhoek, plus een badkamer met een wasmachine. Er is een groot zwembad, met zonneterras, een voetbalveld, een volleybalveld, een speeltuin, kortom veel ruimte om te spelen met veel speelweide.

Een ideale plek om lekker tot rust te komen. Er is in de zomermaanden een restaurant faciliteit waar je ook op aanvraag kunt ontbijten. Deze acommodatie biedt gratis WiFi en gratis fietsverhuur en tegen betaling kunt u gebruik maken van airco. Interessante plaatsen die goed bereikbaar zijn en de moeite waard om te te bekijken zijn: Gubbio, Assisi, Perugio, Todi en Spoleto.

Eten:

Op het terrein is een restaurantje aanwezig waar de gasten naar behoefte kunnen ontbijten. 1 x per week wordt een diner georganiseerd.

Appartementen Agriturismo Fabrizio