Bel of WhatsApp

Agriturismo Simonetta

Agriturismo Simonetta Le Marche De Marken

Mooi en Sfeervol Agriturismo, uitzicht en zwembad

Dit Agriturismo met truffelboerderij is gelegen in de heuvels van Le Marche met prachtig panoramisch uitzicht en mooi...

Lees meer
3.8
6 stemmen

Omschrijving

Dit Agriturismo met truffelboerderij is gelegen in de heuvels van Le Marche met prachtig panoramisch uitzicht en mooi zwembad. Ieder appartement heeft zijn eigen buitenruimte met tafel en stoelen en comfortabele stoelen om lekker een boek te lezen.

Er is een groot zwembad met ligbedden en schduwplekjes. En overal op het terrein zijn zitjes om van het uitzicht te kunnen genieten. Vanuit de accommodatie kun je meteen een wandeling maken. De eigenaresse woont op de boerderij en is beschikbaar voor allerhande vragen en tips.

Er zijn in totaal 7 appartementen, sfeervol ingericht in marchigiaanse stijl. Rustig gelegen, maar wel op korte afstand van dorpje en stadje met alle voorzieningen. Behalve genieten van rust en uitzicht ook prima om het noorden van Le Marche en de toppers van Umbrië –Gubbio, Assisi en Perugia - te bezoeken.

Eten:

Bij aankomst wordt er een welkomst borrel en op aanvraag pizza avond georganisserd.

Op aanvraag Zaterdag diner: (Gelieve voor aankomst te laten weten) € 25 volwassenen en € 15 kinderen (8-12 jaar), € 8 kinderen (5-8 jaar)

  • Menu: bruschette, tagliatelle, gnocchi, kip, gehaktballetjes, groenten uit de moestuin, wijn, water, dessert, amaro likeur
  • Truffel Menu € 30 (tijdens het seizoen)

maandag: pizza's cursus voor kinderen € 10 per persoon de cursus voorziet in de bereiding van het deeg om 10.00 uur (duurt ongeveer 30 min) voorbereiden pizza's uur om 17.30 uur (inbegrepen : 3 pizza’s om na afloop in het eigen appartement in de oven te bakken)

dinsdag : kook cursus € 50 per persoon (elke persoon zal het eigen diner bereiden)

vrijdag: diner (vis) (reserveren verplicht)

Op aanvraag kan elke avond gekookt worden met vast menu € 15 per persoon exclusief wijn

en aperitief elke middag met gefrituurde groenten en wijn van 18.00 uur tot 19.00 uur

Moestuinproducten voor iedere familie € 20 per week.

Appartementen Simonetta