Bel of WhatsApp

Agriturismo Titti

Zeer mooi Agriturismo aan voet van Stadje, 20 min van zee

Dit prachtige Agriturismo is gelegen in het noorden van Le Marche op loopafstand van het stadje Mondavio. 4 mooi ingerichte appartementen met...

Lees meer
4.4
22 stemmen

Omschrijving

Dit prachtige Agriturismo is gelegen in het noorden van Le Marche op loopafstand van het stadje Mondavio. 4 mooi ingerichte appartementen met airco en een mooi zwembad.

Het Agriturismo is recentelijk smaakvol gerestaureerd. Het is gelegen op een helling halverwege een dal met uitzicht op het stadje en de heuvels rondom. Het bestaat uit een hoofdgebouw, met 2 apprtementen en een cantina. Verder 2 vrijstaande huisjes op korte afstand. Het mooie zwembad heeft een royale gazebo (schaduwplek) voor ieder appartement met ligbedden en stoelen.

Zeer vriendelijke eigenaren die u ook verwennen met de producten uit de moestuin. In de cantina is een watertap met gekoeld water (met of zonder prik) wat vrij te gebruiken is. Vanuit het agriturismo kun je in ca. 10 minuten naar het stadje lopen, met diverse winkeltjes en restaurantjes. Ook kun je direct starten met een mooie -aangegeven- rondwandeling door het dal, erg mooi !

Eten:

Bij aankomst wordt er een welkomst aperatief met hapjes uit de streek georganiseerd. Op verzoek wordt er ook, met lokale producten, voor u gekookt.

Appartementen Titti