Bel of WhatsApp

Agriturismo Tomasso

Agriturismo Tomasso Le Marche De Marken

Panoramisch gelegen Agriturismo met zwembad

Dit Agriturismo is een gerestaureerde boerenhuis, in het noorden van Le Marche. Met 4 appartementen, panoramisch gelegen zwembad...

Lees meer
3.75
15 stemmen

Omschrijving

Dit Agriturismo is een gerestaureerde boerenhuis, in het noorden van Le Marche. Met 4 appartementen, panoramisch gelegen zwembad. Gelegen op een heuvel omringd door de Monte Catria, Monte Nerone and Monte Petrano, die deel uitmaken van de Appenijnen. Het is een ideale plek voor diegenen die houden van de natuur en tegelijkertijd comfort op prijs stellen. Alle appartementen hebben hun eigen terras met meubilair.

Het ligt op slechts 3 km van Cagli, een kleine middeleeuwse stad in de provincie Pesaro en Urbino. Het is een ideale uitvalsbasis om vele interessante oude stadjes in de omgeving te bekijken zoals Urbino, Fano, Fossombrone en Gubbio. Ook kun je diverse routes volgen en uitstapjes maken naar het massief van de Monte Nerone, Catria en Furlo, waar u kunt kennismaken met de geschiedenis en de tradities van dit gebied.

Van het Agriturismo boerenhuis heeft u adembenemende uitzichten op de heuvels met het typische landschap van Le Marche. Rondom heeft u veel groen en bos met paden, interessant voor diegenen die houden van wandelen. De accommodatie bestaat uit 4 royale appartementen.

Het mooie zwembad is iets boven het agriturismo gelegen en biedt een prachtig panoramisch uitzicht van 360 graden.

Activiteiten Agriturismo Tomasso

Fietsen

►mountainbike - racefietsen individueel en of in groepsverband ( vanaf 4 tot max 10 personen)
►Huur fiets vanaf 10 euro per dag Gids voor groepsbegeleiding 10 euro per persoon ( tocht van 4 uur)
►Adres voor fietsverhuur: Damastini via San Pietro,2 Cagli (Km 3.00) Tel 0721-781213

Paardrijden

►Centro Ippico Via Molaccione Cagli (Km 3.00) Contactpersoon: 338-5001150 Francesca. Op aanvraag excursiemogelijkheden onder begeleiding van een gids. Zowel per uur, als dagdelen zo mogelijk ook met lunch. Tot 7 juni mogelijk op woendagochtend, zaterdagochtend. Vanaf 14 juni ook mogelijkheden in de middagen op zondag.

Overige Activiteiten

►Acquatrekking (excursie in water
►Sport klimmen
►Sterren en birdwatching

Eten:

Op verzoek wordt er 1 x per week voor u gekookt.

Appartementen Tomasso