Bel of WhatsApp

Agriturismo's Le Marche

Agriturimo’s zijn van oorsprong boerenbedrijven met aanvullende mogelijkheden voor toeristisch verblijf. Nu komt men ook veel Countyry Houses tegen, mooi gelegen landhuizen in de natuur.  Vaak met een moestuin, olijfgaard , fruitgaard of wijngaard. Soms ook met paarden of truffels. Zij zijn mooi en landelijk gelegen, allen beschikken over een mooi zwembad. Vrijwel allen kleinschalig en met een eigen sfeer.

De Italiaanse eigenaren zijn er op ingesteld om het u naar de zin te maken. Vaak kunnen de gasten ook profiteren van de moestuin en organiseren zij soms een gezamenlijke maaltijd. Alle locaties zijn door ons persoonlijk bezocht en we kennen de eigenaren goed.. Kijk op de kaart waar de diverse locaties te vinden zijn.

Wilt u in Noorden van Le Marche verblijven? Dan zijn Fano, Pesaro, Urbino, Cagli en Fossombrone de moeite van het bezoeken waard. In het midden van De Marken vindt u Ancona, Jesi, Loreto en de mooie Monte Conero met de badplaatsen Sirolo en Numana..
In het zuiden van De Marken zijn zeker de steden Macerata, Fermo, Ascoli Piceno en het schilderachtige Ripatransone de moeite waard. En niet te vergeten de Monte Sibillini, een prachtig natuurgebied met uitgebreide wandelmogelijkheden en de stadjes Sarnano en Amandola. Mooie badplaatsen zijn behalve het populaire San Benedetto dal Tronto ook Grottammare en Cupra Marittima