Bel of WhatsApp

Bergetappe met Hemelvaart

Bergetappe Le MarcheBen je een serieuze fietser en klimmer én wil je graag een echte bergetappe rijden? In het Hemelvaart weekend kun je drie orginele beklimmingen uit de Giro d' Italia maken onder begeleiding van Steven Rooks.

 

Bergetappe Cantiano Le Marche

 

 

Op zaterdag 16 mei wordt de eerste editie van de Giro dei Tre Monti georganiseerd. Een tocht voor echte klimgeiten over de drie beklimmingen uit de koninginnenrit van de Giro d’Italia van 2009; de Monte Nerone, Monte Catria en Monte Petrano. Deze tocht van 115 km en 3400 hoogtemeters door het prachtige Marchegiaanse landschap, wordt georganiseerd in samenwerking met Steven Rooks, winnaar van de bolletjes trui in de Tour de France van 1998.

 

illa Jona, Le Marche, ItalieGasten van Villa Jona kunnen meefietsen met Steven Rooks. De tocht is kleinschalig en er zijn maar een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar.

In de dagen voor en na de tocht wordt een gevarieerd programma aangeboden met keuze tussen tochten met de mountainbike en/of de racefiets. In het Hemelvaartweekend worden in de Marchegiaanse stadjes rond Villa Jona ook tal van andere activiteiten georganiseerd, voor wie de fiets een dagje wil laten staan.

 

 

 

Wat houdt het aanbod van Villa Jona in?

Fietsen in Le Marche

Het aanbod geldt voor groepen tot 8 personen, de kosten zijn € 180,- per persoon.


Deze prijs is inclusief:
• Vier overnachtingen in Villa Jona, een prachtig landhuis in de buurt van Pergola dat wij kort geleden in ons aanbod hebben opgenomen;
• Deelname aan de Giro dei Tre Monti op 16 mei, met Steven Rooks;
• Het Mtb of Racefiets programma op 15 en 17 mei;
• Gebruik van mountain bikes van Villa Jona;
• vervoer van en naar de start van de Giro dei Tre Monti;
• Fiets vervoer van en naar het vliegveld.

Het aanbod is exclusief:
- Vervoer van en naar Nederland
- Maaltijden en drank (mogelijkheid voor avondmaaltijd voor € 15,- euro excl. drank)

Wilt u het aantal overnachtingen uitbreiden of heeft u specifieke wensen voor het fietsprogramma, neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Tags 
Hemelvaart
Fietsen
Bergetappe
Steven Rooks
Villa Jona