Bel of WhatsApp

Country House Fabio

Country House Fabio Le marche De Marken

Prachtig Country House in de heuvels nabij Zee

Dit mooie countryhouse is landelijk en rustig gelegen, in het noorden van Le Marche, op een heuvel met mooie panoramische uitzichten over de...

Lees meer
4.5
15 stemmen

Omschrijving

Dit mooie countryhouse is landelijk en rustig gelegen, in het noorden van Le Marche, op een heuvel met mooie panoramische uitzichten over de heuvels en op zee. Het is geheel gerenoveerd en deels uitgebreid in 2014.   Het is gelegen op 10 minuten van zee en van het gezellige stadje Fano, met zwembad, verwarmd kinderbad, wifi en airco (app 1, 2 en 3) . In de winterperiode is het hydromassage bad omgeven door een houten constructie met een relax hoek met 3 ligbedden en een divanbank, het water is verwarmd tot 40 graden. De fitness is gesloten van november tot maart.  

Er zijn in totaal 5 appartementen met ieder een eigen buitenzitje, zowel op de begane grond met tuin-terras als op de 1e verdieping met balkon terras. Rondom is een mooi aangelegde tuin met zwembad en zonneterras, een kinderbadje en hydromassage deel. Verder zijn er diverse barbecuemogelijkheden.  Er is een grote overdekte ruimte waar voor kinderen een pingpongtafel staat en tafel en stoelen om spelletjes te doen.

De eigenaar woont op het terrein en is beschikbaar voor allerhande vragen en u wegwijs te maken in de omgeving. 1x per week organiseert hij een barbecue voor de gasten waarop  zich kunt inschrijven. Voor de sportievelingen onder u zijn er mountainbikes beschikbaar, een buitenruimte met fitnessapparaten en tegen betaling kunt gebruik maken van quads. 

Het Agriturismo wordt, op uitnodiging van de eigenaar, ook bezocht door een beperkt aantal (max 20) mensen van buiten. Deze kunnen ook gebruik maken van het zwembad of nemen deel aan een door de eigenaar georganisserd avondprogramma (1 x per week). 

Er is een proeflokaal, waar typische streekproducten te koop zijn en proeverijen gehouden kunnen worden.

In de onmiddellijke nabijheid zijn diverse restaurants en waar u waar u de lokale keuken kunt proeven! Er zijn ook mogelijkheden om typische producten (wijn, olie, enz.) te proeven en te kopen bij lokale producten.

Rondom is 12 hectare grond met zonnebloemen, tarwe, olijfgaarden. Een mooie gebied voor wandelaars en fietsers. Verder zijn onder handbereik mooie plaatsen als het middeleeuwse dorp  Novilara en het nationale Park San Bartolo, Pesaro. Op slechts 800 meter de termische baden van Carignano,  Pesaro (11 km) en Fano (8 km),  Novilara (4 Km), slechts 35 km van Urbino, San Marino.

Eten:

1 x per week organissert de eigenaar een goede vismaaltijd waaraan de gasten kunnen deelnemen.

Appartementen Fabio