Bel of WhatsApp

Country House Giancarlo

Country House Giancarlo Le Marche De Marken

Fraai Country House nabij Fano

Mooi recent gerestaureerd Country House in het noorden van Le Marche. Mooi en compleet ingericht en dichtbij dorpje Mombaroccio en de stranden...

Lees meer
4.1
21 stemmen

Omschrijving

Mooi recent gerestaureerd Country House in het noorden van Le Marche. Mooi en compleet ingericht en dichtbij dorpje Mombaroccio en de stranden van Fano.

Dit onlangs gerestaureerde landhuis bestaat uit 6 mooie appartementen, 4 op de begane grond en 2 op de 1e verdieping. Ieder heeft een eigen buitenruimte met meubilair en de mogelijkheid om buiten te eten. De appartementen op de 1e etage hebben een groot eigen dakterras met zit- en eethoek en BBQ.

De appartementen zijn ruim en comfortabel. Het ligt op 16 km van zee en op 3 km van een dorpje met alle basisvoorzieningen en diverse restaurants. Vanuit de accommodatie is een panoramisch zicht op de heuvels rondom en op zee. Er nog geen groot zwembad, dat is in het voorjaar van 2014 gerealiseerd,  voor de kleintjes zijn er  speelvoorzieningen, waaronder een glijbaan. Verder is een speelweide met voldoende ruimte voor de kinderen om te spelen.

Internet: Door de landelijke ligging is de verbinding via het mobiele netwerk. De snelheid(bandbreedte) en kwaliteit (heuvels) is beperkter is als gewend (In Italie is 4G niet weid verbreid en zeker niet 'in campagna). Houd er dus rekening mee dat 'thuiswerken'  minder snel gaat. Mailen en appen gaat meestal goed, foto's en filmpjes minder.

Appartementen Giancarlo