Bel of WhatsApp

Country House Luciano

Country House Luciano Le Marche Italie

Mooi Country House in Heuvels, Uitzicht, Zwembad

Dit countryhouse ligt bijna op de grens van Le Marche, Umbrie en Toscane. Het heeft een prachtig uitzicht op de Appenijnen. In totaal zijn er...

Lees meer
4.25
8 stemmen

Omschrijving

Dit countryhouse ligt bijna op de grens van Le Marche, Umbrie en Toscane. Het heeft een prachtig uitzicht op de Appenijnen. In totaal zijn er 6 appartementen van verschillende grootte.  Op 500 meter is een leuk restaurant waar je heerlijk kunt eten en op 3 km is een kleine supermarkt voor de 1e basisvoorzieningen.  Het heeft een zwembad dat evt. afsluitbaar is en er is een hydromassagebad beschikbaar.

Er zijn diverse speelvoorzieningen voor kinderen aanwezig: wip, glijbaan, draaimolen, kinderfietsen, volleybalveld, yeux de boulebaan. Er zijn ook mountainbikes aanwezig.

Het is op een uur gelegen van de zee. De appartementen zijn heerlijk ruim en hebben allen een eigen terras met tafel en stoelen en een comfortabel zitje. Een ideale plek om te genieten van rust en natuur, om mooie steden te bezoeken als: Urbino, Cagli, San Angelo in Vado ( truffelstad), Gubbio, Perugio en Assissi.  maar ook een perfecte plek voor wandelaars, fietsers en paardrij liefhebbers. 

Appartementen Luciano