Bel of WhatsApp

Country House Luigi

Country House Luigi Le Marche De Marken

Prachtig Landgoed aan kust, Zwembad en Uitzicht

Dit mooie Country House gelegen op een heuvel ligt in het zuiden van Le Marche op een steenworp afstand van zee. Het is een...

Lees meer
4
4 stemmen

Omschrijving

Dit mooie Country House gelegen op een heuvel ligt in het zuiden van Le Marche op een steenworp afstand van zee. Het is een verbouwd landhuis voorzien van alle gemakken, waaronder WIFI en airco en een prachtig zicht op de zee.

De appartementen zijn het hele jaar door beschikbaar, bevinden zich in de buurt van een dorp en zijn gelegen in een natuurpark van 8ha met themagebonden wandelwegen, een zwembad met hydromassage gedeelte, een speeltuin voor kinderen en 2000 fruitbomen. Alle appartementen zijn geschikt voor minder validen. De appartementen op de 1e verdieping zijn bereikbaar met de lift.

Er zijn in totaal 10 appartementen, waarvan 4 appartementen met 2 slaapkamers en 60 m2 groot, en 6 appartementen met 1 slaapkamer van 40m². Een aantal appartementen met 1 slaapkamer kunnen door een tussendeur verbonden worden met een andere appartement met 1 slaapkamer, waardoor het geschikt is voor max 8 personen. Alle appartementen hebben een compleet ingerichte keuken, borden, glazen enz., TV, verwarming en airco, horren, bed bad en keukenlinnen dat wekelijks wordt ververst. Alle appartementen beschikken over een privé buitenruimte ofwel tuin of groot terras met tafel en stoelen om lekker buiten te kunnen eten. Op het landgoed kun je een wandeling maken van 2500 meter met zicht op prachtig landschap en de zee, rijk gevuld met verschillende planten en struiken. Er is voldoende plaats om te mediteren, te lezen en te picknicken onder kersen-, abrikozen-, pere-, pruimen-, appel-, notenbomen, bessen-, frambozen, bramen, druiven, bosbessen… wat rijp is mag je plukken en opeten! Wie behoefte heeft aan wat afkoeling kan zich naar één van de plaatsen met waterverstuivers of naar het zwembad begeven (indien nodig, wordt het water verwarmd). Eveneens aanwezig: watermassage en een zonnebank. Verder is er een kinderspeeltuintje, een trimbaan en een labyrinth. 1x per week organiseren ze een (gratis) maaltijd voor alle gasten.

Eten:

1 x per week organiseert de eigenaar een maaltijd waaraan de gasten zonder kosten kunnen deelnemen.

Appartementen Country House Luigi