Bel of WhatsApp

Country House Villa Fontana

Prachtige Villa, Uitzicht, Mooie Tuin en Zwembad

Dit mooie Country House, gerealiseerd in de gerestaureerde voormalige burgemeesterswoning, is gelegen op een heuvel in het noorden van Le Marche...

Lees meer
4.6
5 stemmen

Omschrijving

Dit mooie Country House, gerealiseerd in de gerestaureerde voormalige burgemeesterswoning, is gelegen op een heuvel in het noorden van Le Marche met prachtige uitzichten rondom. Rondom de Villa in totaal 2 Ha grond met een prachtig 360° uitzicht, mooi tuin, park en olijfgaard.

De villa is verbouwd tot 6 appartementen die ook gebruikt kunnen worden voor Bed & Breakfast. Vrijwel ieder apprtement heeft zijn eigen terras. Verder een grote royale portico met uitzicht over tuin en zwembad en een grote gemeenschappelijke ruimte binnen. De eigenaresse -Nederlandse- organiseert wekelijks een maaltijd voor de gasten. Op verzoek kan ook ontbijt, lunch of diner verzorgd worden, geserveerd op terras met geweldig uitzicht.

Op het terrein is een zwembad van 13 bij 7 m², een park met diverse terrassen, landbouwgrond, 80 olijfbomen en verschillende fruitbomen. Dè vakantieplek voor natuurliefhebbers, rustzoekers en iedereen die van Italië houdt. Een land vol geschiedenis, cultuur, bevolking, kunst, bijzondere architectuur en monumenten. 

Het is een perfecte plek om nieuwe inspiratie te ontvangen. Er zijn op verzoek ook vele mogelijkheden voor groepen:  familie feesten, huwelijken, groepsvakanties, business meetings, conferenties en opleidingen.

Eten:

Op aanvraag wordt er heerlijk voor u gekookt (op een mooie plek geserveerd). Tevens is -op aanvraag- dagelijks een ontbijt mogelijk.

Appartementen Villa Fontana