Bel of WhatsApp

Countryhouse Ivano

Vakantiehuis met 2 vakantiewoningen, ideaal voor 2 gezinnen.

De boerderij staat in een panoramische positie, met een prachtig uitzicht op de Chienti-vallei. De tuin is omheind en privé, uitgerust met tafels, stoelen, parasols en een...

Lees meer
0

Omschrijving

De boerderij staat in een panoramische positie, met een prachtig uitzicht op de Chienti-vallei. De tuin is omheind en privé, uitgerust met tafels, stoelen, parasols en een barbecue om buiten te eten. Het zwembad is biologisch verwarmd, met ligstoelen en een parasol. Er is een schommel voor kinderen en er zijn 3 mountainbikes beschikbaar. Het huis is verdeeld in 2 appartementen, elk bestaande uit een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed, een badkamer en een woonkamer met een slaapbank en een keuken.

Elk appartement is compleet, met een koffiezetapparaat, een broodrooster, een fornuis en serviesgoed.

Vlakbij het huis, in een klein gerenoveerd bijgebouw, bevindt zich een klein museum met enkele gereedschappen van de oude boerenbeschaving. Het bijgebouw beschikt over een ruime ingerichte keuken en eetkamer met directe toegang tot de tuin. Een grote koelkast, een fornuis en een professionele semi-oven voor gezamenlijk eten zijn beschikbaar voor de gasten. In de woonkamer zijn er tafels en stoelen, tv en een leuke mobiele bar. in het bijgebouw is er ook een toilet met een wasmachine.

De appartementen kunnen afzonderlijk of als geheel met 8 personen worden gehuurd. In het geval van het huren van een appartement voor 4 personen bestaat de mogelijkheid om de gemeenschappelijke ruimtes (tuin, zwembad, etc.) met andere gasten te delen. De eigenaren, die de boerderij runnen, zijn beschikbaar om op verzoek een heerlijk ontbijt en proeverijen van typische producten te bereiden, die extra moeten worden betaald dan de huur.

Countryhouse Ivano