Bel of WhatsApp

Herfstvakantie Le Marche Italie

Herfstvakantie Le Marche Italie

 

De herfst -september, oktober, begin november- is voor de liefhebbers van Le Marche Italie een van de mooiste periode's om de vakantie daar door te brengen. Het weer is heerlijk, na de zomer is het allemaal weer wat rustiger en zeker op culinair gebied valt er veel te genieten. In september vondt natuurlijk de druivenoogst plaats, in oktober neemt het plukken van de olijven een aanvang. En in deze periode zijn er ook veel 'festa's' waarbij een product er uit springt ... de truffel!
Midden oktober is er een meerdaags feest in Sant' Angelo in Vado en eind oktober en begin november de internationale Truffelbeurs in Acqualagna

Uiteraard is de hersfst ook een heerlijk periode voor een wandelvakantie,  of fietsvakantie. De temperaturen zijn ideaal en ook de natuur laat zich -met verkleurende bladeren- van zijn mooiste kant zien. We hebben de ideale plekje uitgezcht waaruit u kunt gaan wandelen of fietsen. Deze accomodaties liggen aan of in gebieden waarvanuit u zo op stap kunt (of op de pedalen natuurlijk!

Heeft u zin om de in de herfst, of herfstvakantie  door te brengen in deze heerlijke streek? Kijk dan bij Vakantiehuizen, Appartementen of Agriturismo voor een aantrekkeljk verblijf. Wilt u dat wij u helpen zoeken? mail of bel ons gerust, 

Meer informatie over Le Marche, de bereikbaarheid en bijvoorbeeld het weer vindt u onder de kop 'INFO LE MARCHE' in het hoofmenu.