Over Vivere e Gustare

Vivere e Gustare

Vivere e Gustare, wat vrij vertaald betekend "leven en genieten" , is in 2004 opgericht toen wij, Lilian Bliek en Leo Ike, naar de mooie regio Le Marche verhuisd zijn.

We zijn eerst begonnen met de export van regionale producten en een taalschool. Hierdoor hebben we Le Marche steeds beter leren kennen en kwamen we ook veel huizen op prachtige plekken tegen. We hebben besloten om die accommodaties die naar ons idee voldoen aan de eisen en wensen van diegenen die op een plezierige manier Le Marche willen ontdekken aan te bieden.

Uitgangspunt hierbij is de vakantie van onze klanten en een aanpak die helder, snel, transparant en betrouwbaar is. Zowel voor de vakantiegangers als de verhuurders.

Onze Aanpak

Wij willen onze klanten graag een fijne vakantie bezorgen. Dat begint wat ons betreft al op het moment dat u op zoek bent. Wellicht heeft u al iets gevonden op onze site of bent u nog op zoek naar een aansprekende accommodatie of arrangement, aarzel niet om contact op te nemen. Wij gaan direct aan de slag om de gewenste accommodatie voor u te reserveren of te zoeken.

Is de keus gemaakt dan ontvangt u van ons hiervan een bevestiging. Na ontvangst van de aanbetaling ontvangt u van ons een bericht van ontvangst en op dat moment doen wij ook de aanbetaling aan de accommodatie. Zodoende weet u zeker dat uw boeking definitief en veilig is. Ook de 2e en laatste betaling word op die manier verwerkt. Kort voor uw vertrek ontvangt u van ons de routebeschrijving, contactgegevens, een voucher met uw boekingsgegevens en informatie over de omgeving.

Binnen enkele dagen na aankomst nemen wij contact met u op om te informeren of alles naar wens en verwachting is. In die gevallen waar dat nodig mocht zijn kunnen wij direct met de eigenaar eventuele wensen bespreken. Aangezien wij zelf in de regio wonen en de taal spreken kunnen wij u helpen met eventuele problemen tijdens uw vakantie.

Na afloop ontvangt u van ons een evaluatieformulier waarin u kunt aangeven hoe u onze dienstverlening en de diverse onderdelen van u vakantie heeft ervaren. Deze reacties (zowel de complimenten als adviezen) nemen we ter harte en bespreken we met de betreffende accommodatie.

In een aantal gevallen is de naam van een accommodatie zoals wij die publiceren niet dezelfde als die waaronder de accommodatie zelf bekend staat en publiciteit maakt. In overleg en met goedkeuring van de eigenaar hebben wij die naam gekozen waaronder wij die accommodatie publiceren. In die gevallen staan op de voucher die u voor vertrekt ontvangt zowel uw boekingsgegevens als de naam en het adres van die accommodatie.

Kortom een heldere en transparante aanpak waarbij uw vakantie centraal staat. Heeft u hierover vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Vivere e GustareVivere e Gustare is een Handelsnaam van Bliek Consult B.V.

Scheepstimmerdijk 2e, 4301 LT. Zierikzee
KvK Rotterdam, 18056289
BTW NR 8105.45.147.B.01