Bel of WhatsApp

Over Vivere e Gustare

Vivere e Gustare

Vivere e Gustare, wat vrij vertaald betekend "leven en genieten", is in 2004 opgericht toen Lilian Bliek en Leo Ike, naar de mooie regio Le Marche verhuisd zijn.

Zij begonnen met de export van regionale producten en een taalschool. Hierdoor hebben ze Le Marche steeds beter leren kennen en kwamen we ook veel huizen op prachtige plekken tegen. Zij besloten toen om die accommodaties die naar hun idee voldoen aan de eisen en wensen van diegenen die op een plezierige manier Le Marche willen ontdekken aan te bieden aan hen die op vakantie naar Le Marche willen.

Uitgangspunt hierbij is de vakantie van klanten en een aanpak die helder, snel, transparant en betrouwbaar is. Zowel voor de vakantiegangers als de verhuurders.

Begin 2017 kwamen Lilian en Leo in contact met Nadia en Rini. Het is hun droom en passie om mensen een heerlijke vakantie in Italië te bieden. Zodoende is een samenwerking begonnen die in november 2017 uitmondde in een overdracht waarbij Lilian en Leo betrokken blijven. Hierdoor kan Vivere e Gustare doorgaan met waar zij goed in is en in de toekomst dezelfde kwaliteit en service bieden voor andere gebieden en regio’s.   

Onze Aanpak

Wij willen onze klanten graag een fijne vakantie bezorgen. Dat begint wat ons betreft al op het moment dat u op zoek bent. Wellicht heeft u al iets gevonden op onze site of bent u nog op zoek naar een aansprekende accommodatie of arrangement, aarzel niet om contact op te nemen. Wij gaan direct aan de slag om de gewenste accommodatie voor u te reserveren of te zoeken.

Is de keus gemaakt dan ontvangt u van ons hiervan een bevestiging. Na ontvangst van de aanbetaling ontvangt u van ons een bericht van ontvangst en op dat moment doen wij ook de aanbetaling aan de accommodatie. Zodoende weet u zeker dat uw boeking definitief en veilig is. Ook de 2e en laatste betaling word op die manier verwerkt. Kort voor uw vertrek ontvangt u van ons de routebeschrijving, contactgegevens, een voucher met uw boekingsgegevens en informatie over de omgeving.

Na afloop ontvangt u van ons een evaluatieformulier waarin u kunt aangeven hoe u onze dienstverlening en de diverse onderdelen van u vakantie heeft ervaren. Deze reacties (zowel de complimenten als adviezen) nemen we ter harte en bespreken we met de betreffende accommodatie.

In een aantal gevallen is de naam van een accommodatie zoals wij die publiceren niet dezelfde als die waaronder de accommodatie zelf bekend staat en publiciteit maakt. In overleg en met goedkeuring van de eigenaar hebben wij die naam gekozen waaronder wij die accommodatie publiceren. In die gevallen staan op de voucher die u voor vertrekt ontvangt zowel uw boekingsgegevens als de naam en het adres van die accommodatie.

Kortom een heldere en transparante aanpak waarbij uw vakantie centraal staat. Heeft u hierover vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Vivere e GustareVivere e Gustare is een Handelsnaam van L&R Agenzia Viaggi B.V.

Bogerdweg 33, 4315 CB  Dreischor
KvK 69855897
BTW NR 858039850B01