Bel of WhatsApp

Strand Le Marche

Stranden Le Marche Italie

 

 

 

 

 

De Stranden in Le Marche zijn er weer klaar voor !
Nu het weer zo langzamerhand weer zomerse temperaturen gaat bereiken zijn de bagnini's druk bezig geweest. Inmiddels staat alles weer klaar om de strandgasten te ontvangen.

Stranden Le Marche ItalieDe afgelopen weken wat het grote drukte op het strand. De bagnini's hebben alles weer in gereedheid gebracht om de gasten te ontvangen. Dus overal zag je ze bezig om de bedjes schoon te maken. Ook werden de voetstukken van de parasols geplaatst en dat gaat niet op de gok! Keurig worden er lijntjes gespannen om alle voetstukken op een rij te krijgen zodat alles er strak uitziet. Ook de barretjes zijn er weer helemaal klaar voor. Alles weer netjes geschilderd, schoon gemaakt en de planten weer geplant. En natuurlijk zijnn de vele volleybal en strandtennis velden weer ingericht. Op een mooi namiddag zie je de eerste wedstrijden al weer aan de gang.

 

Uiteraard wordt ook het strand / zand niet vergeten. Alles wordt eerst keurig met de tractor verspreid zodat er weer een glad strand ontstaat na de winterstormen. Daarna wordt alles gezeefd en aangeharkt. Om het allemaal netjes te houden zie je ze na elke vloed alles wat aangespoeld is bij elkaar harken (er zijn er zelfs die daarna met een bezempje weer alles aanvegen).

Kortom, ze zijn er klaar voor !

Tags 
Strand
Adriatische
Kust
Le
Marche
italie