Bel of WhatsApp

Vakantie Italie

Op vakantie naar Italie? Goed idee voor 2016 !

Een van de aantrekkelijkste vakantiebestemmingen in Europa is Italie. Een heerlijk klimaat, heuvels, bergen, cultuur en stranden. En niet te vergeten... heerlijk eten en leuke mensen.

Niet voor niets is Italie al vele jaren een populaire vakantiebestemming. Het land is voor vakantie bijzonder populair bij .... de Italianen zelf ! Dat betekent dat je ook in de vakantieperiode de echte Italiaanse sfeer aantreft. Velen kennen al de populiare bestemmingen in Italie zoals het merengebied, Toscane en Umbrie. Mooie gebieden met veel aantrekkingskracht en culturele trekpleisters. Nadeel is dan weer wel dat het behoorlijk druk is en dat de meeste buitenlanders zich ook in die gebieden concentreren.

Waar vind je dan voor je vakantie het echte Italie met al zijn aantrekkelijkheden? Gelukkig is er een regio die al het mooie van Italie in zich verenigt, Le Marche, ook wel Italie in het klein genoemd. 

Le Marche wordt ook wel het best bewaarde geheim van Italië genoemd, een regio die alles heeft wat je je kunt wensen. Deze regio wordt, in het Nederlands,  ook wel De Marken genoemd. De Marken ligt midden in Italië tussen de Adriatische zee en de Apennijnen. In Le Marche vind je bergen, stranden, prachtige oude steden en lieflijke dorpjes, maar ook ongerepte natuur. Het doet denken aan Toscane, maar hier vindt u nog de rust, ruimte en puurheid. De perfecte setting voor het beleven van Italië en genieten van je vakantie.

In deze regio hebben wij een groot aantal mooi gelegen Vakantiehuizen, Villa's en Appartementen in Agriturismo's geselecteerd. 

Meer weten over Le Marche? Kijk bij Info Le Marche en ontdek deze mooie streek.

Uiteraard is Le Marche niet alleen te bezoeken in de zomervakantie, ook in de voorjaarsvakantie -of meivakantie- en herfstvakantie is Le Marche zeker de moeite waard.

 

 

 

Tags 
Vakantie
italie
Le
Marche