Bel of WhatsApp

Vakantiehuizen Senigallia Ancona Le Marche De Marken

In de nabije omgeving van Senigallia en Ancona en het achterland daarvan vindt u een aantal mooie Villa's, Vakantiehuizen en Appartementen in Agriturismo

Ancona, de hoofdstad van Le Marche heeft een belangrijke zeehaven waarvanuit de veerboten naar Kroatie en Ancona Le Marche ItalieGriekenland vetrekken. Tevens is hier het moderne en goed bereikbare vliegveld gelegen met verbindingen (Ryanair) naar Charleroi en Dusseldorf-Weeze. Ancona is gelegen aan de hellingen van de twee uiterste einden van het voorgebergte van Monte Conero: Monte Astagno, waar zich de citadel bevindt, en Monte Guasco, waarop de 90 meter hoge dom staat.

Aan de zuidkant van de Monte Conero, Numana Sirolo Monte Conero Le Marche Italiewaar je ook mooi kunt wandelen, vind je de twee populaire badplaatsen Numana en Sirolo. Vlak daarbij ook de bedevaartsplaats Loreto, met de grote katedraal die door veel bedevaartsgangers bezocht wordt en waar je in alle talen kunt biechten!

 

Ten noorden van Ancona vind je de mooie badplaats Senigallia. Bijzonder mooie enSenigallia Le Marche Italie gezellige stad met een historisch centrum, veel winkels en pleintjes. Aan de kust daarvan is een mooie grote boulevard met mooie stranden. Het stadscentrum is nog deels ommuurd. De rivier de Misa stroomt dwars door het centrum. Langs de zuidoostelijke oever staan de statige 17e-eeuwse handelsgebouwen Portici Ercolani. Andere belangrijke bouwwerken van Senigallia zijn het Castello en het  Foro Annonario uit 1834. Karakteristiek is de pier Rotonda al Mare uit de jaren dertig. De restauratie van dit op een pier gelegen bouwwerk is in de zomer van 2007 gereedgekomen.

Verdicchio wijnstreek Le Marche ItalieHet achterland staat bekend om de bekendste wijn uit Le Marche, de Verdicchio di castello di Jesi. Richting de Appenijnen wordt het glooiende landschap steeds heuvel- bergachtiger. Op de heuveltoppen vind je veel oude, meestal ommuurde stadjes zoals Jesi, Corinaldo, Cupramontana, Ostra, Ostra Vetere en Mergo.

Vanuit uw Vakantiehuis, Villa of Appartement zijn de stranden bij Senigallia en de riviera di Conero goed te bereiken.

 

 

Vakantiehuizen nabij Ancona en Senigallia, Le Marche

Op onderstaande kaart ziet u de Vakantiehuizen en Appartementen bij Senigallia, Ancona en het achterland in de provincie Ancona. Klik door op een van de locaties en u ziet alle foto's en details van de accomodatie.

 

 

Een volledig overzicht waar al onze Villa's, Vrijstaande Vakantiehuizen en Appartementen in Le Marche gelegen zijn?
Kijk dan de op de overzichtskaart van Le Marche