Bel of WhatsApp

Waarom Kiezen voor Vivere e Gustare

Waarom uw Vakantie boeken via Vivere e Gustare?

Aansprekend en kwalitatief  goed en gevarieerd aanbod.

Alle Vakantiehuizen, Appartementen en Agriturismo’s in Le Marche zijn door ons persoonlijk geselecteerd en bezocht. Wij nemen alleen die accommodaties op die voldoen aan de wensen van de –noord west europese- vakantieganger.

Ervaring

Wij hebben ruim 12 jaar ervaring met de bemiddeling in de verhuur van vakantie accommodaties in Le Marche en hebben een grote groep tevreden klanten opgebouwd. Kijk ook eens wat de klanten over ons zeggen.

Veilig en betrouwbaar.

Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, wat betekent dat u veilig en betrouwbaar kunt boeken. Bedrijven die gecertificeerd zijn, verplichten zich te houden aan relevante wet- en regelgeving, aan de algemene voorwaarden Thuiswinkel overeengekomen met de Consumentenbond en aan de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van de vereniging Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org 

Italiaanse passie, Hollandse degelijkheid.

Wij zijn zeer gesteld op Italie, de mensen en het heerlijke klimaat. We vinden Le Marche prachtig en kennen het heel goed. Dat betekent niet dat we -zakelijk gezien- ook de Italiaanse gebruiken overnemen. Dat doen we op zijn 'Hollands' met duidelijke afspraken, heldere informatie en volgens de Nederlandse regels.

Service,

Op onze site vindt u zeer complete informatie over de accommodaties, de streek en wat u er zoals kunt bekijken en doen. Uiteraard ons boekingsproces. Maar ook over vluchten, autohuur en verzekeringen. Wij zijn zeer ruim beschikbaar en bereikbaar voor vragen, hetzij per mail of telefoon. Ook in het weekend en gedurende uw vakantie.Uw vragen worden snel en concreet beantwoord.  Wij spreken uw taal, en die van Italie !

Tevreden klanten.

Wij vragen onze klanten altijd om ons, en hun verblijf, te beoordelen. Onze beoordelingen zijn onafhankelijk, bekijk ze hier.